Étlapunk magyarul, angolul, németül, olaszul, franciául, oroszul, kínaiul, koreaiul és japánul készül.

Az évszakokat és a piaci lehetőségeket kihasználva havonta állítjuk össze az étlapot, amelyből nem hiányoznak a hagyományos házias ételek, az újdonságok, a friss főzelékek, májustól szeptemberig a lávakövön sült ételek. A napi friss választékot külön menükártyán találhatják meg a vendégeink.
 
A tészták választéka: Konyhai melegtészták és a házi cukrászatunk kiváló mestere Ónodi Jánoskúti Frigyes kezeiből a legfinomabb édességek melyeknek az a különlegessége, hogy nem is igazán édesek.

Ami soha nem változik: a libatepertő lila hagymával, este pedig a Havelka, a harapásnyi sütemény szilvalekvárral, szezámmaggal ízesítve.

Borlapunkon megtalálhatók Magyarország főbb bortermelői:

 

     
Borlapunk elsősorban magyar borokat tartalmaz, de megtalálható néhány külföldi borkülönlegesség is. Igyekszünk a Magyarországon fellelhető borfajták teljes választékát feltüntetni, hogy vendégeink megismerhessenek néhány esetleg elfeledett (Juhfark, Kadarka) illetve újabb (Cserszegi fűszeres) bort is.

Nagy figyelmet fordítunk a sokszínűségre, évente többször változtatjuk kínálatunkat és folyamatosan figyelemmel kísérjük a borok világában történő változásokat.