Levesek:

  1. Húsleves  cérnametélttel csészében.
  2. Tejfölös,tárkonyos  raguleves csészében ,citromkarikával.
  3. Ormánsági krumplileves, házilag készített kötözött tészta betéttel.
  4. Fokhagymakrém leves pirított zsemlekockákkal.
  5. Bableves  füstölt belevalókkal .
  6. Gulyásleves ahogy a bográcsban főtt.

Köretek:

  1. Sós burgonya.
  2. Petrezselymes burgonya.
  3. Otthoni  ízű galuska.
  4. Fedő alatt párolódott rizs.
  5. Hasábokra vágott burgonya forró olajban sütve.
  6. Párolt zöldségek (brokkoli,karfiol,sárgarépa)
  7. Grill  cukkini és padlizsán.

Saláta:

  1. Káposztasaláta
  2. Tejfölös uborka saláta
  3. Paradicsom saláta ,hagymával
  4. Paradicsom saláta  mozzarellával kergítve.
  5. Vecsési savanyúságok kavalkádja.
  6. Sopszka saláta (paradicsom,uborka,hagyma kockák   juhtúróval.
  7. Vegyes saláta.(káposzta,paradicsom,tejfölös uborka,vecsési savanyúság.)

Vízekből való eledelek:

  1. Ponty ,halászlébe ölve bajai gyufatésztával  bográcsba  szervírozva . (bogrács 1fő részére,űrmérték:4-5dl)
  2. Ponty,halászlébe ölve  bajai gyufatészta nélkül bográcsba szervírozva. (bogrács 1fő részére,űrmérték:4-5dl)
  3. Harcsa (filézett)halászlé  gyufatésztával  bográcsba tálalva.
  4. Harcsa (filézett)halászlé  gyufatészta nélkül  bográcsba tálalva.
  5. Vegyes halászlé (pontypatkó,harcsafilé)gyufatésztával.
  6. Vegyes halászlé (pontypatkó,harcsafilé)gyufatészta nélkül.
  7. Rántott süllőfilé  kaviárral és áttört szardíniával kergült tartármártással,olajon futatott petrezselymes burgonyával.
  8. Mindig kiváló harcsa pörkölt túrós csuszával.
  9. Pisztráng sorsa roston bevégezve ,párolt zöldségekkel citromspirállal.
  10. Balatoni süllő egészben megsütve hasábburgonyával.
  11. Aranydurbincs(Cipura)rostlapon ,fólia alatt sütve,fokhagymás vajjal meglocsolva. 
  12. Sügér filé tejszínes gombamártással,burgonyakrokettel.
  13. Jól bevált ,rántott harcsa kapormártással,petrezselymes burgonyával.
  14. Haltál  1fő részére rántott pontypatkó,orly harcsafilé,natúr süllőfilé  rizzsel,petrezselymes burgonyával.                        

Sertéshúsból készült ételek:

  1. Rántott sertéskaraj (közkívánatra mindenkinek)petrezselymes burgonyával.
  2. Betyárpecsenye fatálon petrezselymes burgonyával.
  3. Mustáros sertésflekken salátaágyon.
  4. Konyhafőnök ajánlata(rántott sertéskaraj sajttal,sonkával töltve,kapormártással túrós csusza körettel.
  5. A mediterrán fűszerek kedvelőinek :Sertésszűz, marhabélszín tokány pirított gombával (oregánó,bazsalikom,kakukkfű ,mustár,vörösbor fűszerezéssel) palacsintatészta körettel.
  6. Cigánypecsenye szalonnataréjjal,petrezselymes burgonyával.
  7. Szigeti veszedelem tál  ,bőségtál  1 fő részére (paprikás lisztbe forgatott csirkemell,rántott sertéskaraj ,rostlapon sült tarja fokhagymásan szalonna taréjjal ,rizzsel ,petrezselymes burgonyával körítve)
  8. Szigeti veszedelem tál ,bőségtál  2 főrészére.( a fent említett finomságok kétszerese.)

Lávakövön sült finomságok:

  1. Eredeti recept alapján készített csevapcsicsák ,hasábburgonyával,hagymával,ájvárral.
  2. Sülttarja ,erdei gombákkal,grillezett zöldségekkel.

Tradicionális ételek:

  1. Töltött káposzta,füstölt belevalókkal .
  2. Csülkös  ,pacalpörkölt sósburgonyával vagy a nélkül.
  3. Marhalábszár pörkölt kapros galuskával vagy  túros csuszával.

Szárnyasokból készült ételek:

  1. Sajttal ,sonkával töltött pulykamelle ,Cordon Bleu (ejtsd:Kordon blö) hasábburgonyával.
  2. Kapirgálós csirkéből készült házi izű pörkölt galuskával.
  3. Tejfeles,kakkukfűves pácban érlelt csirkemell gyümölcsmártással mandulás rizzsel.
  4. Fokhagymás tejben pácolt csirkemell ,paprikás lisztben megforgatva,olajban kisütve párolt zöldségekkel és rizzsel.

Vad,erdőségekből való ételek:

  1. Szarvas sült(kékoportó) pourtugieser mártásban  burgonyakrokettel ,mosolygó áfonyalekvárral.
  2. Drávamenti ,támadékony vaddisznó pörkölté alakítva sósburgonyával.

Sörözéshez,Borozáshoz ajánljuk:

  1. Kolbásszal töltött sörkifli (levelestészta)

Kemencében sült ételek:

  1. Sertéscsülök ropogósan,szalonnás párolt káposztával  hagymás tört burgonyával.
  2. Kacsasült káposztás cvekedlivel (1adag=fél pecsenyekacsa cirka 600-700g)

Gyermekek figyelmébe ajánljuk:

  1. Frédi&Béni: Rántott csibehúsi,szalmaburgonyával,ketchuppal.
  2. Mickey Mouse:Rántott  sajt ,rizzsel tartármártással.

Édesszájúakkal bezárólag,desszertek,nyalánkságok:

  1. Megbízható nagymama ,házi túrógombóca,tejföllel ,porcukorral.  (Időigényes, várni kell rá,de megéri. Elkészítési idő:20perc)
  2. Gundel palacsinta(diótöltelék és csokoládéöntettel)
  3. Jól bevált, túrós palacsinta.
  4. Nosztalgikus lekváros palacsinta.
  5. Hercegnő kedvenc palacsintája,túrós palacsinta,vanília öntettel.
  6. Mindig finom baklava tojáslikőrben,porcukorral hintve.
  7. Bajor fahéjas,almás rétes.

A  megfelelő ételválasztás érdekében kérdezze felszolgálóinkat akik szívesen és nagy hozzáértéssel segédkeznek.